Bahn mi er en vietnamesisk utgave av baguette som har sin opprinnelse fra tiden da Vietnam var en fransk koloni.…
En dobbeldekker med både postei og bulgursalat. Dette en kombinasjon som både har mye smak og metter godt. Her har…
En skikkelig blings med vår nye Stryhn's postei i bunnen. Toppet med velkjent posteigarnityr med en liten vri,syltet slangeagurk (som…
Posteismørbrød med grillet topping, en påsmurt godbit. Her har vi brukt grillede grønnsaker og syltet sopp i kombinasjon med vår…
En baguette med postei trenger ikke være spesielt kjedelig. I denne har vi brukt vår Stryhn's grove postei og kombinert…
En tilsynelatende enkel sandwich, pent delt i to og pakket inn. Men, den er også full av smak og metter…
Rødbete og løk er klassiske tilbehør til en god, klassisk leverpostei. Som f.eks vår Stryhn's originale grove leverpostei. Men, det…
Her har vi kombinert vår Stryhn's originale grove leverpostei med estragonmajones og saltbakte småpoteter.På toppen er det brukt potechips og…
Dette smørbrødet med Stryhns Originale leverpostei har fått den enkle tittelen "Umami". Fordi det, i tillegg til den gode posteien,har…
Elin Richardson ved Saltstraumen Hotell er opptatt av både lokal mat og bærekraft. Denne potekaken kan lages på gårsdagens poteter…
Posteigarntyr med det lille ekstra - Byggryn med rødbeter og timian. Litt forarbeid krever det, men det får du igjen…
Posteigarnityr med det lille ekstra. Ovnsbakte plommetomater er enkelt og det passer godt med postei. Verdt et forsøk.
Posteigarnityr med det lille ekstra - rips og rødløkskompott er et friskt og litt anderledes følge til posteien.
Et posteigarnityr som ikke er et garnityr. Litt uvant kanskje, men rødbetsuppe til en posteiblings, det er slett ikke verst.
Rødbeter og postei er en vanlig og god kombinasjon. Gjør den litt ekstra spennende med denne rødbetgeleen.