Christoffer Greiner Fallet’s vegetartortilla
Meksikansk vegetar er enkelt å få til. Det er denne vegetartortillaen til Christoffer Greiner Fallet et velsmakende eksempel på
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Plantego’ Meksikansk linse- og bønnesalat er en smakfull sal… Les mer
Plantego’ Avokado & Kikerter er en del av en serie helt … Les mer
Slik gjør du
1. Begynn med å lage den syltede rødløken
2. Ta like deler sukker, eddik og vann i en kjele og kok opp til en lake
3. Finsnitt løken i tynne strimler og legg i en bolle
4. Hell laken over løkstrimlene og sett kaldt
5. Forbered maistortillaene
6. Varm opp en tørr panne til den «ryker»
7. Stek tortillanene i 10 sekunder på hver side og legg dem på en tallerken med et klede over
8. Forbered resten av ingrediensene
9. Finhakk korianderen, legg de finhakkede stilkene til siden
10. Varm opp bønnesalaten forsiktig i en kjele og ha i korianderstilkene helt på slutten
11. Finsnitt hjertesalaten og chillien. Del limen i båter
12. Legg opp tortillaen slik du selv ønsker
Tips!
Her er Christoffers metode for å «bygge» en god tortilla;
Start med å smøre et tynt lag Plantego’ avocado & kikerter på tortillaen. Legg på hjertesalaten, fulgt av noen skjeer bønnesalat, deretter litt syltet rødløk, en stripe rømme og en stripe sriracha. Topp med koriander, chiliskiver og en skivs limesaft. ARRIBA!