Det er få ting som er bedre enn måltider som nesten lager seg selv. En fyldig pesto gir masse smak…
Miriam Østvik Jenssen er tidligere kokk på Bagatelle i Oslo, har reist landet rundt med tv-programmet Hellstrøm rydder opp og…
Sild og potet. Gammeldags sikringskost. Her har vi gitt den en litt moderne vri.
En lekker liten appetittvekker med Delikat Sursild, cherrytomater, Mills ekte majones og knekkebrød. Server den gjerne i små glass som…
Det høres enkelt ut, men Delikat Karrisild sammen med knekkebrød er en kjempegod kombinasjon. Her er det bare litt pynt…
En enkel munnfull hvor det søte fra Delikat Tomatsild utfylles av syrligheten til den bakte rødløken og sprøheten til grissinien.…
Delikat sild er utmerket som fingermat. Her har vi kombinert Delikat Paprikasild med en sprø kjeks og litt dill.
Frukt og nøttebrød er enkle å bake og et spennende tilbehør til sild. Den litt sprø skorpen gir en god…
Sild og grovt, mørkt rugbrød er den klassiske kombinasjonen alle kjenner. Men, sild passer egentlig til det meste av brødtyper.…