
Scones med vanilje
Scones er et tradisjonelt britisk bakverk. Enkle å bake. Server dem som et søtt alternativ til frokost eller lunsj med f.eks brunost eller syltetøy.
Vurder oppskriften
Slik gjør du
Slik gjør du
Temperer råvarene og bland alt lett sammen.
Settes på kjøl 1 time eller til dagen etter. Pakkes i plast.
Kjevles til ca 2 cm tykkelse
Deles i passende stykker ca. 70 g (11 stk)
Pensles med egg.
Stekes på 180°C i 10 minutter.
Kan formes etter ønske; for eksempel runde, firkantede eller trekant.
En salt karamellsaus passer godt å servere på scones. Oppskriften finner du her
Antall porsjoner:
- 350 g hvetemel
- 5 g vaniljesukker
- 20 g bakepulver
- 50 g sukker
- 2 g salt
- 85 g Olivero 2 kg boks
- 240 g kefir
- 20 g sitronsaft
- 1 stk egg til pensling
Produkter i oppskriften
