Squashsuppe med søtpotetchips
Denne squashsuppen som Darius Griscenka har gitt oss oppskriften på, har masse smak og får fin fylde med kokosmelk. Her er det brukt kyllingbuljong, men den kan selvsagt lett byttes ut med en grønnsaksbuljong om du ønsker å servere en vegetarvariant
Følg denne linken for å lese vårt intervju med Darius som Månedens kokk på KOKKEKNEP
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Matlagingsklassikeren siden 1919. En unik sammensetning av p… Les mer
Slik gjør du
1. Varm opp Melangen i en kjele og stek løken myk
2. Tilsett hvitløken og squashen og stek i noen minutter
3. Tilsett kokosmelken og trøffeloljen
4. Ha i vann og kyllingbuljong. Kok i ca 20 minutter
5. Ta kjelen av varmen og kjør den til ønsket konsistens med en stavmikser
6. Sette kjelen på varmen igjen, smak til med salt og pepper.
7. Rør om. Suppen er nå klar til servering
8. Søtpotetskivene stekes gyldne i frityrolje.
9. Legg søtpotetskivene på kjøkkenpapir for å tørke. Garner suppen med dem rett før servering.