Mills Potetsalat med Creme Fraiche er klar til bruk og kan serveres som den er, men den du kan også…
En enkel muffins, som er både god, saftig og knall rød. Pyntet med krem og røde og blå bær pluss…
Plantego' Quinosalat spiller hovedrollen I denne sunne og velsmakende I STORFORM -oppskriften
En påskeinspirert Gulrotcupcake. Denne oppskriften holder til ca 24 stk a 55 g.
Aron Espeland vil slå et slag for norsk identitet og norske råvarer. Som en del av det norske kokkelandslaget vant…
Sopp og trøffel på "tacoskiver" er en fin liten snack eller tapasrett. 30 små porsjoner
Ostekrem med Mills №1 er et flott, litt mindre søtt alternativ til vanlig melisglasur
I denne oppskriften på gulrotkake med ostekrem har vi brukt to gode triks. 1. Gulrotkaken blir ekstra saftig med revet…
Joachim Lindgren er soussjef på ærverdige Statholdergaarden i Oslo, og er lidenskapelig opptatt av vegetarmat. Han mener gode smaker kommer…