Christer Rødseth er kaptein på kokkelandslaget og byr her på en oppskrift på en sitronmajones som ifølge ham passer perfekt…
Poke Bowl dukker stadig opp på menyene rundt omkring. Det er ikke rart, en god Poke bowl har masser av…
Det er få ting som er bedre enn måltider som nesten lager seg selv. En fyldig pesto gir masse smak…
Miriam Østvik Jenssen er tidligere kokk på Bagatelle i Oslo, har reist landet rundt med tv-programmet Hellstrøm rydder opp og…
Fyll pastasalaten med det beste sensommeren har å by på. Nyinnhøstede aspargesbønner, cherrytomater og nydelig krabbekjøtt får følge av en…
På jakt etter nytt tilbehør til fiskekaker? Prøv cornslaw! Cornslaw har lenge vært populært til maten i USA, mens vi…
Rekesmørbrød på menyen går aldri av moten. Hva med å la gjestene prøve seg på en asiatisk variant med nye…
Yakitori er en japansk saus vanligvis brukt ved grilling av kjøtt på spyd. Sausen er søt og basert på soyasaus,…
Sild og potet. Gammeldags sikringskost. Her har vi gitt den en litt moderne vri.
En lekker liten appetittvekker med Delikat Sursild, cherrytomater, Mills ekte majones og knekkebrød. Server den gjerne i små glass som…
Det høres enkelt ut, men Delikat Karrisild sammen med knekkebrød er en kjempegod kombinasjon. Her er det bare litt pynt…
En enkel munnfull hvor det søte fra Delikat Tomatsild utfylles av syrligheten til den bakte rødløken og sprøheten til grissinien.…
Delikat sild er utmerket som fingermat. Her har vi kombinert Delikat Paprikasild med en sprø kjeks og litt dill.
Sherry og litt mer sherry. Sherrysild med sherrymajones er en sildegodbit som er enkel å lage og er en liten…
Vi har testet silda vår med mange forskjellige oster og det er nesten alltid vellykket. Kombinasjonen av en god sherrysild…