Anita Helen Stene gir deg her oppskriften på sin mors versjon av en waldorfsalat. En salat hun betegner som både…
Kenneth Kolden, kjøkkensjef på Scandic Byparken i Bergen, serverer her sin oppskrift på en luftig og fløyelsmyk svelekrem. Den passer…
Christer Rødseth er kaptein på kokkelandslaget og byr her på en oppskrift på en sitronmajones som ifølge ham passer perfekt…
Har du reinsdyrkjøtt på menyen? Bønnesalat med bygg, cherrypepper og appelsin er et smakfullt og fargerikt tilbehør som fremhever reinsdyrsmaken.…
Frittata lages vanligvis med poteter og egg, men her med Mills Potetsalat? Kan det fungere? Javisst, fungerer det og enkelt…
Det er få ting som er bedre enn måltider som nesten lager seg selv. En fyldig pesto gir masse smak…
Kalkun og waldorfsalat er to juleklassikere de aller fleste gjester vil sette pris på. Særlig når waldorfsalaten er hjemmelaget med…
Stephan Härdi har jobbet som kokk på ulike kjøkken verden over, fra Beijing til Brüssel og nå i Bjørvika i…
Monkey Bread finnes i mange varianter, ofte er det søte utgaver. Vi har gjort vår egen vri. Her har vi…
Her har vi kombinert kikerter med med Mills Basemajones til en enkel og velsmakende hummus. Perfekt som dip og tilbehør.
Hummus med en fin grønn farge, fyldig smak og fin konsistens fra Mills Ekte Majones. Perfekt som grønnsaksdip og tilbehør…
Røkt hummus får en spennende smak av de røkte kikertene og en fin kremet konsistens fra Mills Ekte majones. Utmerket…
En fargerik Hummus med frisk smak og fin konsistens fra Mills Ekte Majones. Prøv den gjerne til fisk og skalldyr.