Disse oksekjakene har fått en smakfull asiatisk glace og serveres med ovnsbakte grønnsaker og potetmos. Gi oksekjakene lang tid i…
Stephan Härdi har jobbet som kokk på ulike kjøkken verden over, fra Beijing til Brüssel og nå i Bjørvika i…
Mills №1 er består av klaret smør, rapsolje og kjernemelk. Den egner seg meget godt til å piskes opp. Pisket…
Skap karibisk stemning og la gjestene dine drømme seg bort til tropisk varme, asurblå hav og reggaemusikk med disse jamaicanske…
Dette er en smaksrik wrap som er enkel å sette sammen og kombinerer bulgursalat med saftig kyllinglårkjøtt og en dressing…
Wrap med en god kombinasjon av byggrynsalat, salt spekeskinke og Mills ekte majones. Denne går rett inn på wrap-menyen.
Wrap med Delikat Krepsesalat og asparges. Dette er en fristende og velsmakende wrap som er rask å sette sammen. Perfekt…
Dette er en wrap med tex mex inspirasjon. Her har vi brukt aioli, salsa og bygg- og bønnesalat. Summen er…
Glutenfritt Pitabrød med allergenfritt fyll av hummus, kylling og quinoasalat. Allergenfri hummus lager du enkelt selv, oppskriften finner du på…
Hummus er godt, men den originale utgaven kan inneholde noen allergener. Her får du oppskriften på en allergenfri hummus.
Vegetabilsk blings med kombinasjonen av gode tomater, mozzarella og basilikum. Klassisk italiensk blings, rett på menyen.
Wrap med egg. Det blir nærmest som en tynn eggepannekake. Med Mills Mango chillimajones i fyllet får denne vegetarvarianten vi…
Her tar vi utgangspunkt i en klassisk Cæsarsalat som med vår Rydbergs Cæsardressing får akkurat den riktige smaken. Med litt…
Her har vi vært rause med smakene. Foccacia med klassisk italiensk skinke og ost får et ekstra smaksløft av Mills…
Baguette fylt med en god kylling-karrisalat er en av de mest populære av de ferdigsmurte variantene. Med Delikat Kylling-karrisalat kan…