Det er få ting som er bedre enn måltider som nesten lager seg selv. En fyldig pesto gir masse smak…
Kalkun og waldorfsalat er to juleklassikere de aller fleste gjester vil sette pris på. Særlig når waldorfsalaten er hjemmelaget med…
Stephan Härdi har jobbet som kokk på ulike kjøkken verden over, fra Beijing til Brüssel og nå i Bjørvika i…
Miriam Østvik Jenssen er tidligere kokk på Bagatelle i Oslo, har reist landet rundt med tv-programmet Hellstrøm rydder opp og…
Monkey Bread finnes i mange varianter, ofte er det søte utgaver. Vi har gjort vår egen vri. Her har vi…
Gunmakålen er en spesiell kål med store mildsmakende blader som er perfekt egnet til wraps. Denne vegetarwrapen, hvor Plantego' quinoasalat…
Her har vi kombinert kikerter med med Mills Basemajones til en enkel og velsmakende hummus. Perfekt som dip og tilbehør.
Hummus med en fin grønn farge, fyldig smak og fin konsistens fra Mills Ekte Majones. Perfekt som grønnsaksdip og tilbehør…
Røkt hummus får en spennende smak av de røkte kikertene og en fin kremet konsistens fra Mills Ekte majones. Utmerket…
En fargerik Hummus med frisk smak og fin konsistens fra Mills Ekte Majones. Prøv den gjerne til fisk og skalldyr.
Mills №1 er består av klaret smør, rapsolje og kjernemelk. Den egner seg meget godt til å piskes opp. Pisket…
Mills №1 normalsaltet er vår nye margarin som kombinerer smør, rapsolje og kjernemelk. Den egner seg meget godt til å…
En helt spesiell lun tomatsalat. På Hesnes gård dyrkes det tomater. Mange typer tomater. Det har vi hentet inspirasjon fra…
En hummus med fin farge og smak fra rødbete pluss en fin konsistens fra Mills Ekte Majones. Utmerket som dip…
Konfiterte kyllinglår er enkle å tilberede og de blir garantert saftige og gode. Her har vi konfitert kyllinglårene i Olivero…