Delikat Sursild blandet syltet paprika og Mills Potetsalat. Lagt på sprøstekt rugbrød. Mye smak med kontraster i konsistensen. Her har…
Vegetabilsk blings med kombinasjonen av gode tomater, mozzarella og basilikum. Klassisk italiensk blings, rett på menyen.
Wrap med egg. Det blir nærmest som en tynn eggepannekake. Med Mills Mango chillimajones i fyllet får denne vegetarvarianten vi…
Her tar vi utgangspunkt i en klassisk Cæsarsalat som med vår Rydbergs Cæsardressing får akkurat den riktige smaken. Med litt…
Her har vi vært rause med smakene. Foccacia med klassisk italiensk skinke og ost får et ekstra smaksløft av Mills…
Baguette fylt med en god kylling-karrisalat er en av de mest populære av de ferdigsmurte variantene. Med Delikat Kylling-karrisalat kan…
Steamed Buns blir ekstra gode når du lager dem i ditt kjøkken. Du får enklest et godt resultat ved å…
Steamed buns har etablert seg som et spennende utgangspunkt for rask håndmat. I denne oppskriften kombinerer vi saftig, langtidsstekt ribbe…
Det står "syltede grønnsaker til Bahn Mi", men disse lett sursøte og litt sprøe grønnsakene setter en ekstra spiss på…
Svinenakke er perfekt i Bahn Mi og enkelt å tilberede så det får en vietnamesisk/asiatisk vri.
Bahn Mi er en vietnamesisk baguette som har sin opprinnelse fra tiden da Vietnam var en fransk koloni. Nå har…
Posjert egg er godt og det tar seg flott ut på tallerkenen, salaten eller blingsen. Ihvertfall når det er gjort…
Sandwich med kylling, her i en variant som passer perfekt når du vil by på noe litt annerledes. Plantego Bygg-…
Her byr vi på en solid blings. Kombinasjonen av saftig høyrygg, sprø og saftig Mills Coleslaw gir en blings med…
Blings med peanutbutter, banan og jordbærsyltetøy. Dette er en amerikansk klassiker. Sikringskost for selveste Elvis. Har du Mills Peanutbutter tilgjengelig…