Stadig flere gjester etterspør vegetariske alternativer. Denne vegetarburgeren med fyldig salsa og knasende god coleslaw vil falle i smak hos…
Slipp vårfølelsen fri med denne deilige pastasalaten! Med vårens knasende gode og friske grønnsaker, og en frisk og kremet dressing…
Selv om denne gulrotsuppen er rask og enkel å lage, er den full av gode smaker. Med varmende krydder fra…
Hver dag kan være vaffeldag når du serverer gjestene grove vafler. Vi har tilsatt litt revet ost i røren for…
Frukt og nøttebrød er enkle å bake og et spennende tilbehør til sild. Den litt sprø skorpen gir en god…
Sild og grovt, mørkt rugbrød er den klassiske kombinasjonen alle kjenner. Men, sild passer egentlig til det meste av brødtyper.…
Hummus er godt, men den originale utgaven kan inneholde noen allergener. Her får du oppskriften på en allergenfri hummus.
Vegetabilsk blings med kombinasjonen av gode tomater, mozzarella og basilikum. Klassisk italiensk blings, rett på menyen.
Wrap med egg. Det blir nærmest som en tynn eggepannekake. Med Mills Mango chillimajones i fyllet får denne vegetarvarianten vi…
Her tar vi utgangspunkt i en klassisk Cæsarsalat som med vår Rydbergs Cæsardressing får akkurat den riktige smaken. Med litt…
Det står "syltede grønnsaker til Bahn Mi", men disse lett sursøte og litt sprøe grønnsakene setter en ekstra spiss på…
Tomater kan kjøpes ferdig tørkede i mange varianter. Eller du kan lage de selv på en enkel måte. Her viser…
Paprika fylt med quinoasalat og gratinert med hollandaise. En enkel og smakfull rett som dine gjester vil elske!