Meksikansk vegetar er enkelt å få til. Det er denne vegetartortillaen til Christoffer Greiner Fallet et velsmakende eksempel på
En baguette med postei trenger ikke være spesielt kjedelig. I denne har vi brukt vår Stryhn's grove postei og kombinert…
Denne squashsuppen som Darius Griscenka har gitt oss oppskriften på, har masse smak og får fin fylde med kokosmelk. Her…
Det trenger ikke være så komplisert. Varier med spennende krydder og en av våre smaksmajoneser. Vipps så har du en…
Gjør squashen mer spennende. Stek den med nigellafrø og en av våre smaksmajoneser. Vipps så har du en enkel og…
Aubergine har ikke så mye egensmak, men det gjør den bare enklere å tilføre spennende smakskombinasjoner . Stek den med…
Bare BLAND & SERVER. Ta utgangspunkt i en 1,5 kg pose Plantego' byggrynsalat og tilsett sukkererter, tranebær, paprika og spinat
Bare BLAND & SERVER. Ta utgangspunkt i en 1,5 kg pose Plantego' asiatisk bønnesalat og tilsett sukkererter, vårløk og cherrytomater.…
Bare BLAND & SERVER. Ta utgangspunkt i en 1,5 kg pose Plantego' Meksikansk linse og bønnesalat og tilsett grønnkål, gulrot…
Bare BLAND & SERVER. Ta utgangspunkt i en 1,5 kg pose Plantego' quinoasalat og tilsett tranebær, valnøtter og vårløk.
Bare BLAND & SERVER. Ta utgangspunkt i en 1,5 kg pose Plantego' bønne og olivensalat og tilsett spinat, paprika og…
Bare BLAND & SERVER. Ta utgangspunkt i et 2,5 kg spann Delikat Potetsalat med creme fraiche og tilsett kapers, vårløk…
Denne kokosbaserte suppen er utrolig rask å lage og har masse smak. Server den som et vegetabilsk alternativ som den…
Elin Richardson ved Saltstraumen Hotell er opptatt av både lokal mat og bærekraft. Denne potekaken kan lages på gårsdagens poteter…