Det står "syltede grønnsaker til Bahn Mi", men disse lett sursøte og litt sprøe grønnsakene setter en ekstra spiss på…
Svinenakke er perfekt i Bahn Mi og enkelt å tilberede så det får en vietnamesisk/asiatisk vri.
Bahn Mi er en vietnamesisk baguette som har sin opprinnelse fra tiden da Vietnam var en fransk koloni. Nå har…
Posjert egg er godt og det tar seg flott ut på tallerkenen, salaten eller blingsen. Ihvertfall når det er gjort…
Sandwich med kylling, her i en variant som passer perfekt når du vil by på noe litt annerledes. Plantego Bygg-…
Her byr vi på en solid blings. Kombinasjonen av saftig høyrygg, sprø og saftig Mills Coleslaw gir en blings med…
Blings med peanutbutter, banan og jordbærsyltetøy. Dette er en amerikansk klassiker. Sikringskost for selveste Elvis. Har du Mills Peanutbutter tilgjengelig…
Blings med Mills Kaviar og egg, som er nærmest et kjendispar på norske brødskiver. Dette er en litt ekstra forseggjort…
En toast som er en overdådighet av champignon og smeltede oster. Disse gode smakene komplementeres av vår Rydbergs Tryffelmajones som…
"Croque Cousine". Det lover mye smak, det navnet. Det er mye smak i denne overdådige toasten også. Den metter godt,…
Croissant servert på en annen måte med kylling og cæsarsalat. Når du vil ha noe original håndmat med mye smak…
Tuna Melt er en amerikansk kreasjon. En varm tunfisk toast. Det finnes selvsagt en mengde oppskrifter der ute på denne…
Toast med ost og skinke er klassisk. Defintivt en "bestseller" hos de fleste som har toast på menyen. Her er…
Denne toasten med choritzo og jarlsberg er en spicy variasjon av klassikeren ost og skinke. Perfekt når du skal servere…
En potetsalat med Delikat appetittsild som smaker godt både lun og kald.