Julenissens lunsjKombinasjonen av Stryhn’s postei, stekt champignon og sprøstekt bacon blir tradisjonelt kalt «dyrlegens nattmat». Med Mills Rødbetsalat ved siden…
Bahn mi er en vietnamesisk utgave av baguette som har sin opprinnelse fra tiden da Vietnam var en fransk koloni.…
En dobbeldekker med både postei og bulgursalat. Dette en kombinasjon som både har mye smak og metter godt. Her har…
En skikkelig blings med vår nye Stryhn's postei i bunnen. Toppet med velkjent posteigarnityr med en liten vri,syltet slangeagurk (som…
Posteismørbrød med grillet topping, en påsmurt godbit. Her har vi brukt grillede grønnsaker og syltet sopp i kombinasjon med vår…
En baguette med postei trenger ikke være spesielt kjedelig. I denne har vi brukt vår Stryhn's grove postei og kombinert…
En tilsynelatende enkel sandwich, pent delt i to og pakket inn. Men, den er også full av smak og metter…
Rødbete og løk er klassiske tilbehør til en god, klassisk leverpostei. Som f.eks vår Stryhn's originale grove leverpostei. Men, det…
Her har vi kombinert vår Stryhn's originale grove leverpostei med estragonmajones og saltbakte småpoteter.På toppen er det brukt potechips og…