Brente mandler
Ingredienser
4 porsjon
Produkter i oppskriften
Mills №1 Normalsaltet
Mills №1 Normalsaltet består av en fin blanding av klaret smør-, rapsolje og kjernemelk. Dette gj… Les mer
Slik gjør du
1. Aller først; Husk å skylle mandlene godt
2. Mandlene ristes i ovn ved 160°C i 15 min
3. Kok opp ristede mandler, melis og vann og la vannet koke inn. Når vannet er kokt inn begynner sukkeret å krystallisere seg og massen blir «tørr».
4. Skru opp varmen på plata, og rør kraftig. Sukkeret som har lagt seg som et hvitt lag rundt mandlene skal nå smelte og gi mandlene en gyllen farge. Rør godt slik at mandlene som ligger i bunnen ikke blir svartbrent.
5. Tilsett 20 g Mills №1 for en blankere overflate på mandlene. Hell mandlene på bordet og skill de fra hverandre før de stivner
Kommentarer