Anita Helen Stene gir deg her oppskriften på sin mors versjon av en waldorfsalat. En salat hun betegner som både…
Disse oksekjakene har fått en smakfull asiatisk glace og serveres med ovnsbakte grønnsaker og potetmos. Gi oksekjakene lang tid i…
Kenneth Kolden, kjøkkensjef på Scandic Byparken i Bergen, serverer her sin oppskrift på en luftig og fløyelsmyk svelekrem. Den passer…
Christer Rødseth er kaptein på kokkelandslaget og byr her på en oppskrift på en sitronmajones som ifølge ham passer perfekt…
Har du reinsdyrkjøtt på menyen? Bønnesalat med bygg, cherrypepper og appelsin er et smakfullt og fargerikt tilbehør som fremhever reinsdyrsmaken.…
Smuldrepai er rask og enkel å lage. Med Olivero i smuldredeigen får du et godt resultat med en ekstra god…
India byr på mange spennende smaker. Hva med å servere gjestene dine en Daal? Daal er en indisk linsegryte som…
Månedens kokk, Eirik Lillebø, er medeier og kjøkkensjef på Vaaghals i Bjørvika. Han gir deg oppskriften på hans egen salte…
Bruk vår oppskrift på friterte kyllingnuggets og by på saftige og sprø fristelser. En lime- og srirachamajones proppfull av friskhet…
En ganske enkel rett i all sin smakfullhet. Grillede maistortillas, stekt saftig kylling. Mango i terninger gir søthet og det…
Poke Bowl dukker stadig opp på menyene rundt omkring. Det er ikke rart, en god Poke bowl har masser av…
Frittata lages vanligvis med poteter og egg, men her med Mills Potetsalat? Kan det fungere? Javisst, fungerer det og enkelt…