Frukt og nøttebrød er enkle å bake og et spennende tilbehør til sild. Den litt sprø skorpen gir en god…
Sild og grovt, mørkt rugbrød er den klassiske kombinasjonen alle kjenner. Men, sild passer egentlig til det meste av brødtyper.…
Glutenfritt Pitabrød med allergenfritt fyll av hummus, kylling og quinoasalat. Allergenfri hummus lager du enkelt selv, oppskriften finner du på…
Hummus er godt, men den originale utgaven kan inneholde noen allergener. Her får du oppskriften på en allergenfri hummus.
Vegetabilsk blings med kombinasjonen av gode tomater, mozzarella og basilikum. Klassisk italiensk blings, rett på menyen.
Wrap med egg. Det blir nærmest som en tynn eggepannekake. Med Mills Mango chillimajones i fyllet får denne vegetarvarianten vi…
Her tar vi utgangspunkt i en klassisk Cæsarsalat som med vår Rydbergs Cæsardressing får akkurat den riktige smaken. Med litt…
Det står "syltede grønnsaker til Bahn Mi", men disse lett sursøte og litt sprøe grønnsakene setter en ekstra spiss på…
Posjert egg er godt og det tar seg flott ut på tallerkenen, salaten eller blingsen. Ihvertfall når det er gjort…
Myk og fin sjokoladeglasur laget med Soft Flora
Saftig og god fruktig formkake. Server med is eller krem. Eller bare til svart kaffe. Yummy. Her kan du enkelt…
Denne focacciaen blir ikke bare saftig og smakfull med Delikat salsa. Med skinke i blir den nesten et måltid seg…
Vår Plantego' Bønnesalat har mange ingredienser, mye smak og den metter godt. Hvorfor ikke prøve den i en focaccia? Resultatet…
Plantego' Quinoasalat bidrar med både smak og saftighet i denne focacciaen. Serveres for seg, kanskje med en god dipp, som…
Vår bakeekspertise fikk en liten utfordring. Kan vi bake brødvarer med noen av våre Plantego' produkter som smaksettere? Som passer…