Lutefisk er norsk juletradisjon og den tukler man ikke for mye med. Her finner du enkle oppskrifter på tilberedning av…
Moules ala nage er en litt anderledes måte å servere blåskjell på. Det er en rik rett som passer fint…
Soyasmør basert på Flytende margarin med smør er et litt anderledes og spennende alternativ som saus til fiskeretter. Her har…
Vår Plantego' Byggrynsalat danner et utgangspunkt for en fyldig byggotto med god smak. Den kan fint serveres som en egen…
Hos Bon Lio får man servert avanserte småretter fra Middelhavet. Cato Wara byr på fire små godbiter i Bon Lio's…
Svein Magnus byr på en enkel, men velsmakende fisk og skalldyrrett basert på lokale, ferske råvarer. I denne oppskriften er…
Danske "smørrebrød" skal bugne. Denne utgaven med rikelig sursild er toppet med en karrisalat med majones. Tilsammen blir det en…
Christer Rødseth er kaptein på kokkelandslaget og byr her på en oppskrift på en sitronmajones som ifølge ham passer perfekt…
Poke Bowl dukker stadig opp på menyene rundt omkring. Det er ikke rart, en god Poke bowl har masser av…
Det er få ting som er bedre enn måltider som nesten lager seg selv. En fyldig pesto gir masse smak…
Miriam Østvik Jenssen er tidligere kokk på Bagatelle i Oslo, har reist landet rundt med tv-programmet Hellstrøm rydder opp og…
Fyll pastasalaten med det beste sensommeren har å by på. Nyinnhøstede aspargesbønner, cherrytomater og nydelig krabbekjøtt får følge av en…