Kjetil Oden-Haugen er seksjonsleder ved Mat og Café på St. Olavs hospital i Trondheim. Han mener det er mye medisin…
Martin byr på en skikkelig fiskerett. Pannestekt kveite toppet med kalix løyrom og sprø potet. Servert med grønnkål, bete og…
Røkelaks er klassisk å bruke i wraps. Her har vi kombinert den med Plantego' Byggrynsalat. Resultatet er en smakfull og…
Ulf Inge Vien sin "månedens kokk - oppskrift" er en rett han har satt på menyen på Slobrua. Kjempegod og…
Lutefisk er norsk juletradisjon og den tukler man ikke for mye med. Her finner du enkle oppskrifter på tilberedning av…
Moules ala nage er en litt anderledes måte å servere blåskjell på. Det er en rik rett som passer fint…
Soyasmør basert på Flytende margarin med smør er et litt anderledes og spennende alternativ som saus til fiskeretter. Her har…
Plantego' Byggrynsalat danner et utgangspunkt for en fyldig byggotto med god smak. Den kan fint serveres som en egen vegetarrett.…
Hos Bon Lio får man servert avanserte småretter fra Middelhavet. Cato Wara byr på fire små godbiter i Bon Lio's…
Svein Magnus byr på en enkel, men velsmakende fisk og skalldyrrett basert på lokale, ferske råvarer. I denne oppskriften er…
Danske "smørrebrød" skal bugne. Denne utgaven med rikelig sursild er toppet med en karrisalat med majones. Tilsammen blir det en…