Bare BLAND & SERVER. Ta utgangspunkt i en 1,5 kg pose Plantego' bønne og olivensalat og tilsett spinat, paprika og…
Bare BLAND & SERVER. Ta utgangspunkt i et 2,5 kg spann Mills Potetsalat med vårløk og Creme Fraiche og tilsett…
Bare BLAND & SERVER. Ta utgangspunkt i et 2,5 kg spann Delikat Kylling karri salat og tilsett gnocchi, grønnkål og…
Plantego' Byggrynsalat er klar til servering og glir rett inn i en salatbar som seg selv, men her er den…
Saftig browniebunn, frisk solbærmousse og mørkt sjokoladeglasur. Her toppet med en spiselig blomst. Det blir rett og slett en lekker…
Her får du basisoppskriften til makroner pluss fyll til to varianter. En limegrønn med lime- og basilikumsmak og en oransje…
Denne kokosbaserte suppen er utrolig rask å lage og har masse smak. Server den som et vegetabilsk alternativ som den…
Elin Richardson ved Saltstraumen Hotell er opptatt av både lokal mat og bærekraft. Denne potekaken kan lages på gårsdagens poteter…
Er noen av dine gjester allergiske mot melk og andre meieriprodukter eller laktoseintolerante? Da vil de nok sette pris på…
En enkel og rask rett å servere som en del av en buffet til mange. Marinaden i Plantego´ salaten som…