Shakshouka har røtter i Nord-Afrika, særlig i Tunisia, men har blitt svært populær i Midtøsten. Navnet kommer fra arabisk og…
Vitello Tonnato. Italiensk klassiker. Enkelt å lage med Mills majones.
En frisk og lett salat med fine skiver av squash.La gjerne salaten stå litt før servering slik at squashen marineres…
Kjetil Oden-Haugen er seksjonsleder ved Mat og Café på St. Olavs hospital i Trondheim. Han mener det er mye medisin…
Martin byr på en skikkelig fiskerett. Pannestekt kveite toppet med kalix løyrom og sprø potet. Servert med grønnkål, bete og…
Her har vi brukt Plantego' Hummus Naturell i en falafel. Oppskriften er veldig enkel og den er et godt utgangspunkt…
Noen ganger kan man gjøre det veldig enkelt. Denne salaten som i hovedsaken er en blanding Plantego' Bønnesalat og Mills…
Her har vi kombinert vår PlantegoQuinoasalat med rødbeter og Mills Currymajones
Røkelaks er klassisk å bruke i wraps. Her har vi kombinert den med Plantego' Byggrynsalat. Resultatet er en smakfull og…
På Hotel Norge by Scandic serverer Robert de beste råvarene Vestlandet har å by på kombinert med internasjonale smaker og…