Lutefisk er norsk juletradisjon og den tukler man ikke for mye med. Her finner du enkle oppskrifter på tilberedning av…
Kryddebakt blomkål. Dette er en enkel måte å tilberede blomkål på. Det ferdige resultatet kan settes i salatbuffeten eller serveres…
Moules ala nage er en litt anderledes måte å servere blåskjell på. Det er en rik rett som passer fint…
Dansk Sennepspickles er en fin måte å bruke grønnsaker som har blitt til overs. Serveres som tilbehør til varmeretter, eller…
Soyasmør basert på Flytende margarin med smør er et litt anderledes og spennende alternativ som saus til fiskeretter. Her har…
En salat lett inspirert av Waldorfsalat. Her har vi tatt utgangspunkt i vår Havre- og rødbetsalat og kombinert dem med…
Vår Plantego' Byggrynsalat danner et utgangspunkt for en fyldig byggotto med god smak. Den kan fint serveres som en egen…
På hjørnet av det som i generasjoner har huset majonesfabrikken til Mills, har Bon Lio åpnet sine dører. Her får…
Svein Magnus byr på en enkel, men velsmakende fisk og skalldyrrett basert på lokale, ferske råvarer. I denne oppskriften er…
Huevos Rancheros er en klassisk mexicansk frokostrett, men den fungerer utmerket som en lunsjrett også. Her byr vi på en…
Får vi by på en ørliten vegetarblings? Søtpotet blir et stadigere mer vanlig og fargerikt innslag på menyen. Her har…
Denne potet- og purreløksuppen har vi jevnet med vår Rydbergs Trøffelmajones. Resultatet er en myk, kremet suppe med den lille…
Danske "smørrebrød" skal bugne. Denne utgaven med rikelig sursild er toppet med en karrisalat med majones. Tilsammen blir det en…
Kjøttfri mandag? Et godt vegetaralternativ på menyen? Eller rett og slett bare tilby en god suppe? Denne grønnsaks- og byggrynsuppen…