Bare BLAND & SERVER. Ta utgangspunkt i en 1,5 kg pose Plantego' quinoasalat og tilsett tranebær, valnøtter og vårløk.
Bare BLAND & SERVER. Ta utgangspunkt i en 1,5 kg pose Plantego' bønne og olivensalat og tilsett spinat, paprika og…
Bare BLAND & SERVER. Ta utgangspunkt i et 2,5 kg spann Delikat Potetsalat med creme fraiche og tilsett kapers, vårløk…
Bare BLAND & SERVER. Ta utgangspunkt i et 2,5 kg spann Delikat Kylling karri salat og tilsett gnocchi, grønnkål og…
Vår Plantego' Byggrynsalat er ofte litt oversett i sortimentet vårt, mener vår egen Maria Kristiansen. Det fortjener den ikke. Selvsagt…
Saftig browniebunn, frisk solbærmousse og mørkt sjokoladeglasur. Her toppet med en spiselig blomst. Det blir rett og slett en lekker…
Her får du basisoppskriften til makroner pluss fyll til to varianter. En limegrønn med lime- og basilikumsmak og en oransje…
Denne kokosbaserte suppen er utrolig rask å lage og har masse smak. Server den som et vegetabilsk alternativ som den…
Elin Richardson ved Saltstraumen Hotell er opptatt av både lokal mat og bærekraft. Denne potekaken kan lages på gårsdagens poteter…
Er noen av dine gjester allergiske mot melk og andre meieriprodukter eller laktoseintolerante? Da vil de nok sette pris på…