Bakt brokkoli med Mills Aioli. En enkel måte å tilberede og servere brokkoli. Sprø spekeskinke og solsikkekjerner gjør det til…
Poteter med trøffelmajones , en enkel potetrett eller tilbehør. Det blir nesten ikke enklere.
Bakt asparges. Godt som tilbehør eller som en liten vegetar tapasrett. Majonesen gir saftighet, Parmesanen bidrar med ekstra smak og…
Mills Potetsalat Creme Fraiche er klar til bruk og kan serveres som den er, men du kan også veldig enkelt…
Mills Potetsalat med Creme Fraiche er klar til bruk og kan serveres som den er, men du kan også veldig…
Mills Potetsalat med Creme Fraiche er klar til bruk og kan serveres som den er, men den du kan også…
En enkel syltelake til de fleste grønnsaker.
Kryddebakt blomkål. Dette er en enkel måte å tilberede blomkål på. Det ferdige resultatet kan settes i salatbuffeten eller serveres…
Sylting er en enkel og fin måte å bruke opp sopp om det er noe til overs. Benyttes som tilbehør…
Dansk Sennepspickles er en fin måte å bruke grønnsaker som har blitt til overs. Serveres som tilbehør til varmeretter, eller…
Anita Helen Stene gir deg her oppskriften på sin mors versjon av en waldorfsalat. En salat hun betegner som både…
Kenneth Kolden, kjøkkensjef på Scandic Byparken i Bergen, serverer her sin oppskrift på en luftig og fløyelsmyk svelekrem. Den passer…