Sild og poteter? Javisst, silden får et ekstra kick med syltet ingefær og potetene er vinkokt. Sånt blir det mye…
Miriam Østvik Jenssen er tidligere kokk på Bagatelle i Oslo, har reist landet rundt med tv-programmet Hellstrøm rydder opp og…
Sild og potet. Gammeldags sikringskost. Her har vi gitt den en litt moderne vri.
En lekker liten appetittvekker med Delikat Sursild, cherrytomater, Mills ekte majones og knekkebrød. Server den gjerne i små glass som…
Det høres enkelt ut, men Delikat Karrisild sammen med knekkebrød er en kjempegod kombinasjon. Her er det bare litt pynt…
En enkel munnfull hvor det søte fra Delikat Tomatsild utfylles av syrligheten til den bakte rødløken og sprøheten til grissinien.…
Delikat sild er utmerket som fingermat. Her har vi kombinert Delikat Paprikasild med en sprø kjeks og litt dill.
Sherry og litt mer sherry. Sherrysild med sherrymajones er en sildegodbit som er enkel å lage og er en liten…
Vi har testet silda vår med mange forskjellige oster og det er nesten alltid vellykket. Kombinasjonen av en god sherrysild…
Sild og ost? Javisst, og denne lille smaksbomben beviser det med glans. Lag din egen Sherrysild basert på Delikat Sursild.…
Delikat Paprikasild blandet med Delikat Potetsalat. Lagt på sprøstekt rugbrød. Mye smak med kontraster i konsistensen. Her har vi lagt…