En enkel syltelake til de fleste grønnsaker.
En frisk og lett salat med fine skiver av squash.La gjerne salaten stå litt før servering slik at squashen marineres…
Kjetil Oden-Haugen er seksjonsleder ved Mat og Café på St. Olavs hospital i Trondheim. Han mener det er mye medisin…
Martin byr på en skikkelig fiskerett. Pannestekt kveite toppet med kalix løyrom og sprø potet. Servert med grønnkål, bete og…
Her har vi brukt Plantego' Hummus Naturell i en falafel. Oppskriften er veldig enkel og den er et godt utgangspunkt…
Noen ganger kan man gjøre det veldig enkelt. Denne salaten som i hovedsaken er en blanding Plantego' Bønnesalat og Mills…
Her har vi kombinert vår PlantegoQuinoasalat med rødbeter og Mills Currymajones
Oppskrifter på vafler er det mange av. Her er Maria's grove vaffel med havregryn. Enkelt og greit
Røkelaks er klassisk å bruke i wraps. Her har vi kombinert den med Plantego' Byggrynsalat. Resultatet er en smakfull og…
På Hotel Norge by Scandic serverer Robert de beste råvarene Vestlandet har å by på kombinert med internasjonale smaker og…
Ulf Inge Vien sin "månedens kokk - oppskrift" er en rett han har satt på menyen på Slobrua. Kjempegod og…
En deilig og mettende burger laget uten kjøtt. Med Plantego´ Bønne- og Olivensalat i deigen, kan denne retten også bli…
En deilig vegetar rett som fint kan serveres som egen rett, men som også passer fint som tilbehør til kjøtt.Lages…