Remy Corbet kommer fra en bakerfamilie med stolte, franske tradisjoner. Nå deler han sin omfattende erfaring om bakst med hele…
Trude Beate Brendehaug er medlem av Det norske Bakeri og Konditorlandslaget. Vi er så heldige at vi har fått hennes…
Karrisalat er et fint og fargerikt innslag på buffeten. Prøv den til sildebordet, denne salaten kombinerer godt med sursild og…
Brown butter cookies er saftige og uimotståelige cookies. Disse har i tillegg både nøtter og et lite dryss med flaksalt.…
Dette er et alternativ til den tradisjonelle julekaken. Det er bakt etter tangzongmetoden som i korthet består av å skålde…
Denne salaten er et friskt og fargerikt innslag enten det er i salatbaren eller på en julebuffet. Her har vi…
Lutefisk er norsk juletradisjon og den tukler man ikke for mye med. Her finner du enkle oppskrifter på tilberedning av…
Løvkaker med kanel og sukker. Denne kaken er en god, alternativ julekake til de syv sortene. Men, den er så…
Kryddebakt blomkål. Dette er en enkel måte å tilberede blomkål på. Det ferdige resultatet kan settes i salatbuffeten eller serveres…
Moules ala nage er en litt anderledes måte å servere blåskjell på. Det er en rik rett som passer fint…
Sylting er en enkel og fin måte å bruke opp sopp om det er noe til overs. Benyttes som tilbehør…
Dansk Sennepspickles er en fin måte å bruke grønnsaker som har blitt til overs. Serveres som tilbehør til varmeretter, eller…
Disse sammenbakte rundstykkene baker du enkelt i gastronormform. Nybakte rundstykker er alltid en sikker vinner på buffeten og her kan…
Soyasmør basert på Flytende margarin med smør er et litt anderledes og spennende alternativ som saus til fiskeretter. Her har…
En salat lett inspirert av Waldorfsalat. Her har vi tatt utgangspunkt i vår Havre- og rødbetsalat og kombinert dem med…