Disse oksekjakene har fått en smakfull asiatisk glace og serveres med ovnsbakte grønnsaker og potetmos. Gi oksekjakene lang tid i…
Kenneth Kolden, kjøkkensjef på Scandic Byparken i Bergen, serverer her sin oppskrift på en luftig og fløyelsmyk svelekrem. Den passer…
Christer Rødseth er kaptein på kokkelandslaget og byr her på en oppskrift på en sitronmajones som ifølge ham passer perfekt…
Har du reinsdyrkjøtt på menyen? Bønnesalat med bygg, cherrypepper og appelsin er et smakfullt og fargerikt tilbehør som fremhever reinsdyrsmaken.…
Smuldrepai er rask og enkel å lage. Med Olivero i smuldredeigen får du et godt resultat med en ekstra god…
India byr på mange spennende smaker. Hva med å servere gjestene dine en Daal? Daal er en indisk linsegryte som…
Månedens kokk, Eirik Lillebø, er medeier og kjøkkensjef på Vaaghals i Bjørvika. Han gir deg oppskriften på hans egen salte…
Bruk vår oppskrift på friterte kyllingnuggets og by på saftige og sprø fristelser. En lime- og srirachamajones proppfull av friskhet…
Kyllingtostada. En ganske enkel rett i all sin smakfullhet. Grillede maistortillas utgjør den sprø grunnflaten. Stekt saftig lårkjøtt fra kylling…
Poke Bowl dukker stadig opp på menyene rundt omkring. Det er ikke rart, en god Poke bowl har masser av…
Frittata lages vanligvis med poteter og egg, men her med Mills Potetsalat? Kan det fungere? Javisst, fungerer det og enkelt…
Det er få ting som er bedre enn måltider som nesten lager seg selv. En fyldig pesto gir masse smak…
Kalkun og waldorfsalat er to juleklassikere de aller fleste gjester vil sette pris på. Særlig når waldorfsalaten er hjemmelaget med…
Stephan Härdi har jobbet som kokk på ulike kjøkken verden over, fra Beijing til Brüssel og nå i Bjørvika i…