Toastet bunn, sprø skinke, et posjert egg og en Hollandaise med mye smak. Vår versjon av Egg Benedict er egentlig…
By på nybakte brød og rundstykker i din servering. Det er enklere enn du tror. Følg resepten her til punkt…
Denne oppskriften på Oppned Brownie er beregnet til 1/1 gastronorm
Denne porsjonen på Mazarinkake er beregnet på 1/1 gastronormform
Oppskriften på denne Suksessterten er beregnet på 1/1 gastronorm.
Kenneth Kolden, kjøkkensjef på Scandic Byparken i Bergen, serverer her sin oppskrift på en luftig og fløyelsmyk svelekrem. Den passer…
Har du reinsdyrkjøtt på menyen? Bønnesalat med bygg, cherrypepper og appelsin er et smakfullt og fargerikt tilbehør som fremhever reinsdyrsmaken.…
Smuldrepai er rask og enkel å lage. Med Olivero i smuldredeigen får du et godt resultat med en ekstra god…
India byr på mange spennende smaker. Hva med å servere gjestene dine en Daal? Daal er en indisk linsegryte som…
Månedens kokk, Eirik Lillebø, er medeier og kjøkkensjef på Vaaghals i Bjørvika. Han gir deg oppskriften på hans egen salte…
Gunmakålen er en spesiell kål med store mildsmakende blader som er perfekt egnet til wraps. Denne vegetarwrapen, hvor Plantego' quinoasalat…