Vår Delikat Potetsalat Creme Fraiche er klar til bruk og kan serveres som den er, men den du kan også…
Aron Espeland vil slå et slag for norsk identitet og norske råvarer. Som en del av det norske kokkelandslaget vant…
Sopp og trøffel på "tacoskiver" er en fin liten snack eller tapasrett. 30 små porsjoner
Joachim Lindgren er soussjef på ærverdige Statholdergaarden i Oslo, og er lidenskapelig opptatt av vegetarmat. Han mener gode smaker kommer…
Noen ganger kan man gjøre det veldig enkelt. Denne salaten som i hovedsaken er en blanding Plantego bønnesalat og Delikat…
Her har vi kombinert vår PlantegoQuinoasalat med rødbeter og Mills Currymajones
Karrisalat er et fint og fargerikt innslag på buffeten. Prøv den til sildebordet, denne salaten kombinerer godt med sursild og…
Kryddebakt blomkål. Dette er en enkel måte å tilberede blomkål på. Det ferdige resultatet kan settes i salatbuffeten eller serveres…