Ulf Inge Vien sin "månedens kokk - oppskrift" er en rett han har satt på menyen på Slobrua. Kjempegod og…
En deilig og mettende burger laget uten kjøtt. Med Plantego´ Bønne- og Olivensalat i deigen, kan denne retten også bli…
En deilig vegetar rett som fint kan serveres som egen rett, men som også passer fint som tilbehør til kjøtt.Lages…
Karrisalat er et fint og fargerikt innslag på buffeten. Prøv den til sildebordet, denne salaten kombinerer godt med sursild og…
Lutefisk er norsk juletradisjon og den tukler man ikke for mye med. Her finner du enkle oppskrifter på tilberedning av…
Kryddebakt blomkål. Dette er en enkel måte å tilberede blomkål på. Det ferdige resultatet kan settes i salatbuffeten eller serveres…
Moules ala nage er en litt anderledes måte å servere blåskjell på. Det er en rik rett som passer fint…
Dansk Sennepspickles er en fin måte å bruke grønnsaker som har blitt til overs. Serveres som tilbehør til varmeretter, eller…
Soyasmør basert på Flytende margarin med smør er et litt anderledes og spennende alternativ som saus til fiskeretter. Her har…
En salat lett inspirert av Waldorfsalat. Her har vi tatt utgangspunkt i vår Havre- og rødbetsalat og kombinert dem med…
Plantego' Byggrynsalat danner et utgangspunkt for en fyldig byggotto med god smak. Den kan fint serveres som en egen vegetarrett.…
Hos Bon Lio får man servert avanserte småretter fra Middelhavet. Cato Wara byr på fire små godbiter i Bon Lio's…
Svein Magnus byr på en enkel, men velsmakende fisk og skalldyrrett basert på lokale, ferske råvarer. I denne oppskriften er…
Huevos Rancheros er en klassisk mexicansk frokostrett, men den fungerer utmerket som en lunsjrett også. Her byr vi på en…