Får vi by på en ørliten vegetarblings? Søtpotet blir et stadigere mer vanlig og fargerikt innslag på menyen. Her har…
Denne potet- og purreløksuppen har vi jevnet med vår Rydbergs Tryffelmajones. Resultatet er en myk, kremet suppe med den lille…
Danske "smørrebrød" skal bugne. Denne utgaven med rikelig sursild er toppet med en karrisalat med majones. Tilsammen blir det en…
Kjøttfri mandag? Et godt vegetaralternativ på menyen? Eller rett og slett bare tilby en god suppe? Denne grønnsaks- og byggrynsuppen…
Disse oksekjakene har fått en smakfull asiatisk glace og serveres med ovnsbakte grønnsaker og potetmos. Gi oksekjakene lang tid i…
Christer Rødseth er kaptein på kokkelandslaget og byr her på en oppskrift på en sitronmajones som ifølge ham passer perfekt…
Har du reinsdyrkjøtt på menyen? Bønnesalat med bygg, cherrypepper og appelsin er et smakfullt og fargerikt tilbehør som fremhever reinsdyrsmaken.…