Darius Griscenka byr på fristende piroger med et smaksrikt fyll av kjøttdeig og Plantego' meksikansk linse - og bønnesalat. Pirogene…
Det trenger ikke være så komplisert. Varier med spennende krydder og en av våre smaksmajoneser. Vipps så har du en…
Gjør squashen mer spennende. Stek den med nigellafrø og en av våre smaksmajoneser. Vipps så har du en enkel og…
Aubergine har ikke så mye egensmak, men det gjør den bare enklere å tilføre spennende smakskombinasjoner . Stek den med…
Posteigarntyr med det lille ekstra - Byggryn med rødbeter og timian. Litt forarbeid krever det, men det får du igjen…
Posteigarnityr med det lille ekstra. Ovnsbakte plommetomater er enkelt og det passer godt med postei. Verdt et forsøk.
Posteigarnityr med det lille ekstra - rips og rødløkskompott er et friskt og litt anderledes følge til posteien.
Et posteigarnityr som ikke er et garnityr. Litt uvant kanskje, men rødbetsuppe til en posteiblings, det er slett ikke verst.
Rødbeter og postei er en vanlig og god kombinasjon. Gjør den litt ekstra spennende med denne rødbetgeleen.
Posteigarnityr med det lille ekstra - Surøt løk er lett å lage og gir en ekstra dimensjon til et posteismørbrød.
Bacon er nesten obligatorisk til postei. Har du først stekt bacon hvorfor ikke gjøre noe litt ekstra ut av det…
Posteigarnityr med det lille ekstra - Prøv med baconmajones
Posteigarnityr med det lille ekstra - syltede grønnsaker i 1-2-3 lake. Her har vi brukt gulrøtter og rødbeter, men forsøk…