Afternoon Tea

Fortsatt er det noe fasjonabelt over en ekte tradisjonell Afternoon Tea, men det går selvsagt fint å leke med det tradisjonelle også. Velg ut fra elementene som utgjør denne tradisjonen og tilpass til din egen servering eller gjør det til et artig innslag som en temadag. Her finner du litt fakta om Afternoon tea, hva som “må” være med i en servering og en del oppskrifter til inspirasjon.

Afternoon Tea kompendie illustrasjonsfoto

Afternoon Tea kompendiet

I dette kompendiet  finner du litt fakta om Afternoon tea, hva som “må” være med i en servering og en del oppskrifter som dekker alle «de tre etasjene» som hører med.

Afternoon Tea (PDF)

Afternoon Tea - Allergenkort

Her finner du allergenkort til din Afternoon Tea servering.  Kortet er satt opp 8 stk et på A4-ark. Print ut og klipp ut det du trenger.

OBS: Husk å justere for allergener om du gjør endringer i oppskriften som gjør det nødvendig. Les alltid ingredienslisten på produkter for å være oppdatert.

Afternoon Tea allergenkort (PDF)

Afternoon Tea Portalplakat

Har du tilgang til en bedriftsportal der du kan markedsføre aktiviteter og tilbud du har i kantina? Da kan du laste ned en ferdig Intranettplakat for Afternoon Tea serveringen din her

Afternoon Tea Portalmelding (PDF)

Afternoon Tea plakat

Husk å markedsføre aktiviteten i kantina også. Plakaten du kan laste ned her kan du printe ut i forskjellige størrelser alt etter hvor du skal plassere dem.

Afternoon Tea plakat (PDF)

Våre produkter i Afternoon Tea

Snarvei til endel av Afternoon Tea oppskriftene