Sylting er en enkel og fin måte å bruke opp sopp om det er noe til overs. Benyttes som tilbehør…
Dansk Sennepspickles er en fin måte å bruke grønnsaker som har blitt til overs. Serveres som tilbehør til varmeretter, eller…
Disse sammenbakte rundstykkene baker du enkelt i gastronormform. Nybakte rundstykker er alltid en sikker vinner på buffeten og her kan…
Soyasmør basert på Flytende margarin med smør er et litt anderledes og spennende alternativ som saus til fiskeretter. Her har…
En salat lett inspirert av Waldorfsalat. Her har vi tatt utgangspunkt i vår Havre- og rødbetsalat og kombinert dem med…
Vår Plantego' Byggrynsalat danner et utgangspunkt for en fyldig byggotto med god smak. Den kan fint serveres som en egen…
Ekte dansk hønsesalat er en ekte dansk klassiker. Her er den overdådig servert i en croissant. Det blir en lunsjrett…
På hjørnet av det som i generasjoner har huset majonesfabrikken til Mills, har Bon Lio åpnet sine dører. Her får…
Svein Magnus byr på en enkel, men velsmakende fisk og skalldyrrett basert på lokale, ferske råvarer. I denne oppskriften er…
Huevos Rancheros er en klassisk mexicansk frokostrett, men den fungerer utmerket som en lunsjrett også. Her byr vi på en…
Superluftig Hollandaise du kan servere til mange.
Får vi by på en ørliten vegetarblings? Søtpotet blir et stadigere mer vanlig og fargerikt innslag på menyen. Her har…
Duften av nybakt bakverk på ditt serveringsted slår aldri feil. Surdeigsbakst er i skuddet som aldri før. Her får du…
Bakst med surdeig er en bakemetode som er meget gammel. Brød bakt med surdeig får en helt særegen god smak…
Scones er et tradisjonelt britisk bakverk. De er enkle å bake. Server dem som et søtt alternativ til frokost eller…