Kjetil Oden-Haugen er seksjonsleder ved Mat og Café på St. Olavs hospital i Trondheim. Han mener det er mye medisin…
Martin byr på en skikkelig fiskerett. Pannestekt kveite toppet med kalix løyrom og sprø potet. Servert med grønnkål, bete og…
Her har vi brukt Plantego' hummus naturell i en falafel. Oppskriften er veldig enkel og den er et godt utgangspunkt…
Noen ganger kan man gjøre det veldig enkelt. Denne salaten som i hovedsaken er en blanding Plantego' Bønnesalat og Mills…
Her har vi kombinert vår PlantegoQuinoasalat med rødbeter og Mills Currymajones
Oppskrifter på vafler er det mange av. Her er Maria's grove vaffel med havregryn. Enkelt og greit
Røkelaks er klassisk å bruke i wraps. Her har vi kombinert den med vår Plantego' Byggrynsalat. Resultatet er en smakfull…
På Hotel Norge by Scandic serverer Robert de beste råvarene Vestlandet har å by på kombinert med internasjonale smaker og…
Ulf Inge Vien sin "månedens kokk - oppskrift" er en rett han har satt på menyen på Slobrua. Kjempegod og…
Remy Corbet kommer fra en bakerfamilie med stolte, franske tradisjoner. Nå deler han sin omfattende erfaring om bakst med hele…
Trude Beate Brendehaug er medlem av Det norske Bakeri og Konditorlandslaget. Vi er så heldige at vi har fått hennes…
Karrisalat er et fint og fargerikt innslag på buffeten. Prøv den til sildebordet, denne salaten kombinerer godt med sursild og…