India byr på mange spennende smaker. Hva med å servere gjestene dine en Daal? Daal er en indisk linsegryte som…
Månedens kokk, Eirik Lillebø, er medeier og kjøkkensjef på Vaaghals i Bjørvika. Han gir deg oppskriften på hans egen salte…
Bruk vår oppskrift på friterte kyllingnuggets og by på saftige og sprø fristelser. En lime- og srirachamajones proppfull av friskhet…
Kyllingtostada. En ganske enkel rett i all sin smakfullhet. Grillede maistortillas utgjør den sprø grunnflaten. Stekt saftig lårkjøtt fra kylling…
Poke Bowl dukker stadig opp på menyene rundt omkring. Det er ikke rart, en god Poke bowl har masser av…
Frittata skal lages med poteter og egg, men med Delikat Potetsalat? Kan det fungere? Javisst fungerer det og det er…
Det er få ting som er bedre enn måltider som nesten lager seg selv. En fyldig pesto gir masse smak…
Kalkun og waldorfsalat er to juleklassikere de aller fleste gjester vil sette pris på. Særlig når waldorfsalaten er hjemmelaget med…
Stephan Härdi har jobbet som kokk på ulike kjøkken verden over, fra Beijing til Brüssel og nå i Bjørvika i…
Miriam Østvik Jenssen er tidligere kokk på Bagatelle i Oslo, har reist landet rundt med tv-programmet Hellstrøm rydder opp og…
Monkey Bread finnes i mange varianter, ofte er det søte utgaver. Vi har gjort vår egen vri. Her har vi…
Gunmakålen er en spesiell kål med store mildsmakende blader som er perfekt egnet til wraps. Denne vegetarwrapen, hvor Plantego' quinoasalat…
Her har vi kombinert kikerter med med Mills Basemajones til en enkel og velsmakende hummus. Perfekt som dip og tilbehør.
Hummus med en fin grønn farge, fyldig smak og fin konsistens fra Mills Ekte Majones. Perfekt som grønnsaksdip og tilbehør…
Røkt hummus får en spennende smak av de røkte kikertene og en fin kremet konsistens fra Mills Ekte majones. Utmerket…