Karrisalat er et fint og fargerikt innslag på buffeten. Prøv den til sildebordet, denne salaten kombinerer godt med sursild og…
Kryddebakt blomkål. Dette er en enkel måte å tilberede blomkål på. Det ferdige resultatet kan settes i salatbuffeten eller serveres…
Sylting er en enkel og fin måte å bruke opp sopp om det er noe til overs. Benyttes som tilbehør…
Dansk Sennepspickles er en fin måte å bruke grønnsaker som har blitt til overs. Serveres som tilbehør til varmeretter, eller…
En salat lett inspirert av Waldorfsalat. Her har vi tatt utgangspunkt i vår Havre- og rødbetsalat og kombinert dem med…
Huevos Rancheros er en klassisk mexicansk frokostrett, men den fungerer utmerket som en lunsjrett også. Her byr vi på en…
Superluftig Hollandaise du kan servere til mange.
Får vi by på en ørliten vegetarblings? Søtpotet blir et stadigere mer vanlig og fargerikt innslag på menyen. Her har…
Denne potet- og purreløksuppen har vi jevnet med vår Rydbergs Tryffelmajones. Resultatet er en myk, kremet suppe med den lille…
Kjøttfri mandag? Et godt vegetaralternativ på menyen? Eller rett og slett bare tilby en god suppe? Denne grønnsaks- og byggrynsuppen…
Toastet bunn, sprø skinke, et posjert egg og en Hollandaise med mye smak. Vår versjon av Egg Benedict er egentlig…
Denne oppskriften på Oppned Brownie er beregnet til 1/1 gastronorm
Denne porsjonen på Mazarinkake er beregnet på 1/1 gastronormform