Bare å blande og servere! Ta utgangspunkt i en 1,5 kg pose Plantego' Byggrynsalat og tilsett sukkererter, tranebær, paprika og…
Bare BLAND & SERVER. Ta utgangspunkt i en 1,5 kg pose Plantego' asiatisk bønnesalat og tilsett sukkererter, vårløk og cherrytomater.…
Bare BLAND & SERVER. Ta utgangspunkt i en 1,5 kg pose Plantego' Meksikansk linse og bønnesalat og tilsett grønnkål, gulrot…
Bare BLAND & SERVER. Ta utgangspunkt i en 1,5 kg pose Plantego' quinoasalat og tilsett tranebær, valnøtter og vårløk.
Bare BLAND & SERVER. Ta utgangspunkt i en 1,5 kg pose Plantego' bønne og olivensalat og tilsett spinat, paprika og…
Bare BLAND & SERVER. Ta utgangspunkt i et 2,5 kg spann Mills Potetsalat med vårløk og Creme Fraiche og tilsett…
Denne kokosbaserte suppen er utrolig rask å lage og har masse smak. Server den som et vegetabilsk alternativ som den…
Elin Richardson ved Saltstraumen Hotell er opptatt av både lokal mat og bærekraft. Denne potekaken kan lages på gårsdagens poteter…
En enkel og rask rett å servere som en del av en buffet til mange. Marinaden i Plantego´ salaten som…
Wraps er både enkelt å lage, lett å pakke og midt i blinken for take away og gjester på farta.…