Bare BLAND & SERVER. Ta utgangspunkt i en 1,5 kg pose Plantego' bønne og olivensalat og tilsett spinat, paprika og…
Bare BLAND & SERVER. Ta utgangspunkt i et 2,5 kg spann Mills Potetsalat med vårløk og Creme Fraiche og tilsett…
Denne kokosbaserte suppen er utrolig rask å lage og har masse smak. Server den som et vegetabilsk alternativ som den…
Elin Richardson ved Saltstraumen Hotell er opptatt av både lokal mat og bærekraft. Denne potekaken kan lages på gårsdagens poteter…
En enkel og rask rett å servere som en del av en buffet til mange. Marinaden i Plantego´ salaten som…
Wraps er både enkelt å lage, lett å pakke og midt i blinken for take away og gjester på farta.…
Vegetaralternativer blir stadig mer etterspurt. Har du hamburgere på menyen kan denne hummusburgeren være et godt altenativ til de av…
Idunn Nilsen setter sin stolthet i å være kreativ med de råvarene hun har til rådighet. Hun opplever at gjestene…
Bønnesalat med avokado er enkel, men med masse smak.