Trude Beate Brendehaug er medlem av Det norske Bakeri og Konditorlandslaget. Vi er så heldige at vi har fått hennes…
Brown butter cookies er saftige og uimotståelige cookies. Disse har i tillegg både nøtter og et lite dryss med flaksalt.…
Dette julebrødet er et alternativ til den tradisjonelle julekaken. Den er bakt med en metode som heter tangzong, en metode…
Løvkaker med kanel og sukker. Denne kaken er en god, alternativ julekake til de syv sortene. Men, den er så…
Disse sammenbakte rundstykkene baker du enkelt i gastronormform. Nybakte rundstykker er alltid en sikker vinner på buffeten og her kan…
Duften av nybakt bakverk på ditt serveringsted slår aldri feil. Surdeigsbakst er i skuddet som aldri før. Her får du…
Bakst med surdeig er en bakemetode som er meget gammel. Brød bakt med surdeig får en helt særegen god smak…
Scones er et tradisjonelt britisk bakverk. De er enkle å bake. Server dem som et søtt alternativ til frokost eller…
Scones med havre og frukt, et tradisjonelt engelsk søtt bakverk. Kan serveres til frokost, lunsj eller i forbindelse med møtemat.…
Her har vi tilført grunnoppskriften på scones ekstra havre og nøtter. Prøv dem med salt karamellsaus. Eller krem. Eller ost.…
Det finnes et stort utvalg ferdige hamburgerbrød å få kjøpt, men skal du virkelig sette ditt eget preg på hamburgeren…
By på nybakte brød og rundstykker i din servering. Det er enklere enn du tror. Følg resepten her til punkt…
Denne oppskriften på Oppned Brownie er beregnet til 1/1 gastronorm
Oppskriften på denne Suksessterten er beregnet på 1/1 gastronorm.
Monkey Bread finnes i mange varianter, ofte er det søte utgaver. Vi har gjort vår egen vri. Her har vi…