Noen ganger kan man gjøre det veldig enkelt. Denne salaten som i hovedsaken er en blanding Plantego' Bønnesalat og Mills…
Oppskrifter på vafler er det mange av. Her er Maria's grove vaffel med havregryn. Enkelt og greit
Røkelaks er klassisk å bruke i wraps. Her har vi kombinert den med Plantego' Byggrynsalat. Resultatet er en smakfull og…
Remy Corbet kommer fra en bakerfamilie med stolte, franske tradisjoner. Nå deler han sin omfattende erfaring om bakst med hele…
Trude Beate Brendehaug er medlem av Det norske Bakeri og Konditorlandslaget. Vi er så heldige at vi har fått hennes…
Karrisalat er et fint og fargerikt innslag på buffeten. Prøv den til sildebordet, denne salaten kombinerer godt med sursild og…
Brown butter cookies er saftige og uimotståelige cookies. Disse har i tillegg både nøtter og et lite dryss med flaksalt.…
Dette julebrødet er et alternativ til den tradisjonelle julekaken. Den er bakt med en metode som heter tangzong, en metode…
Denne salaten er et friskt og fargerikt innslag enten det er i salatbaren eller på en julebuffet. Her har vi…
Løvkaker med kanel og sukker. Denne kaken er en god, alternativ julekake til de syv sortene. Men, den er så…
Kryddebakt blomkål. Dette er en enkel måte å tilberede blomkål på. Det ferdige resultatet kan settes i salatbuffeten eller serveres…
Sylting er en enkel og fin måte å bruke opp sopp om det er noe til overs. Benyttes som tilbehør…
Dansk Sennepspickles er en fin måte å bruke grønnsaker som har blitt til overs. Serveres som tilbehør til varmeretter, eller…