Veloutè er det franske ordet for fløyel. "Fløyelsmyk" beskriver godt den fine konsistensen du får når du tilbereder denne kraftbaserte…
Choronsaus er en fyldig saus med tomatpure. Passer spesielt godt til hvitt kjøtt.
Saftige fastelavnsboller bakt med allergenfri melange. Melangen er uten melk, salt og soya. Men, skal du fylle bollene med krem,…
I anledning Valentines day, 14. februar, har vi tatt frem en saftig kake du enkelt kan by dine gjester som…
En enkel syltelake til de fleste grønnsaker.
Noen ganger kan man gjøre det veldig enkelt. Denne salaten som i hovedsaken er en blanding Plantego' Bønnesalat og Mills…
Oppskrifter på vafler er det mange av. Her er Maria's grove vaffel med havregryn. Enkelt og greit
Røkelaks er klassisk å bruke i wraps. Her har vi kombinert den med Plantego' Byggrynsalat. Resultatet er en smakfull og…
En deilig vegetar rett som fint kan serveres som egen rett, men som også passer fint som tilbehør til kjøtt.Lages…
Remy Corbet kommer fra en bakerfamilie med stolte, franske tradisjoner. Nå deler han sin omfattende erfaring om bakst med hele…