Disse sammenbakte rundstykkene baker du enkelt i gastronormform. Nybakte rundstykker er alltid en sikker vinner på buffeten og her kan…
En salat lett inspirert av Waldorfsalat. Her har vi tatt utgangspunkt i vår Havre- og rødbetsalat og kombinert dem med…
Ekte dansk hønsesalat er en ekte dansk klassiker. Her er den overdådig servert i en croissant. Det blir en lunsjrett…
Superluftig Hollandaise du kan servere til mange.
Får vi by på en ørliten vegetarblings? Søtpotet blir et stadigere mer vanlig og fargerikt innslag på menyen. Her har…
Duften av nybakt bakverk på ditt serveringsted slår aldri feil. Surdeigsbakst er i skuddet som aldri før. Her får du…
Bakst med surdeig er en bakemetode som er meget gammel. Brød bakt med surdeig får en helt særegen god smak…
Scones er et tradisjonelt britisk bakverk. De er enkle å bake. Server dem som et søtt alternativ til frokost eller…
Scones med havre og frukt, et tradisjonelt engelsk søtt bakverk. Kan serveres til frokost, lunsj eller i forbindelse med møtemat.…
Her har vi tilført grunnoppskriften på scones ekstra havre og nøtter. Prøv dem med salt karamellsaus. Eller krem. Eller ost.…
Denne potet- og purreløksuppen har vi jevnet med vår Rydbergs Trøffelmajones. Resultatet er en myk, kremet suppe med den lille…
Danske "smørrebrød" skal bugne. Denne utgaven med rikelig sursild er toppet med en karrisalat med majones. Tilsammen blir det en…
Det finnes et stort utvalg ferdige hamburgerbrød å få kjøpt, men skal du virkelig sette ditt eget preg på hamburgeren…
Kjøttfri mandag? Et godt vegetaralternativ på menyen? Eller rett og slett bare tilby en god suppe? Denne grønnsaks- og byggrynsuppen…
By på nybakte brød og rundstykker i din servering. Det er enklere enn du tror. Følg resepten her til punkt…