En tilsynelatende enkel sandwich, pent delt i to og pakket inn. Men, den er også full av smak og metter…
Rødbete og løk er klassiske tilbehør til en god, klassisk leverpostei. Som f.eks vår Stryhn's originale grove leverpostei. Men, det…
Her har vi kombinert vår Stryhn's originale grove leverpostei med estragonmajones og saltbakte småpoteter.På toppen er det brukt potechips og…
Dette smørbrødet med Stryhns Originale leverpostei har fått den enkle tittelen "Umami". Fordi det, i tillegg til den gode posteien,har…
Elin Richardson ved Saltstraumen Hotell er opptatt av både lokal mat og bærekraft. Denne potekaken kan lages på gårsdagens poteter…
Posteigarntyr med det lille ekstra - Byggryn med rødbeter og timian. Det krever litt forarbeide, men det får du fort…
Posteigarnityr med det lille ekstra. Ovnsbakte plommetomater er enkelt og det passer godt med postei. Verdt et forsøk.
Posteigarnityr med det lille ekstra - rips og rødløkskompott er et friskt og litt anderledes følge til posteien.
Et posteigarnityr som ikke er et garnityr. Litt uvant kanskje, men rødbetsuppe til en posteiblings, det er slett ikke verst.
Rødbeter og postei er en vanlig og god kombinasjon. Gjør den litt ekstra spennende med denne rødbetgeleen.
Posteigarnityr med det lille ekstra - Surøt løk er lett å lage og gir en ekstra dimensjon til et posteismørbrød.
Bacon er nesten obligatorisk til postei. Har du først stekt bacon hvorfor ikke gjøre noe litt ekstra ut av det…
Posteigarnityr med det lille ekstra - Prøv med baconmajones
Posteigarnityr med det lille ekstra - syltede grønnsaker i 1-2-3 lake. Her har vi brukt gulrøtter og rødbeter, men forsøk…
Posteigarnityr med det lille ekstra. Rødbeter får ikke bare en ekstra smaksdimensjon med sesam, og følger du denne oppskriften får…