Idunn Nilsen setter sin stolthet i å være kreativ med de råvarene hun har til rådighet. Hun opplever at gjestene…
I Luster i Sogn og Fjordane, akkurat der Jostedalsbreen er nær på å kalve ut i Hafslovatnet, finner du BesteBakken.…
Man kan lage de lekreste saker ut av helt ordinære ingredienser, det kommer bare an på sammensetning og komposisjon. Dessertsveler…
Bønnesalat med avokado er enkel, men med masse smak.
For Egil Karlsen på Stjørdal sentralkjøkken står smak og råvarer i fokus, og da lages laksekakene selvfølgelig fra bunn. Nystekte,…
Peanutfudge gjør hverdagen litt søtere for dine gjester. Marthe Kilen har gjort søtsaker til et levebrød. Når hun ikke driver…
Det er deilig å spise dansk mat i Norge, noe Martin Christensens store, danske platte er et fristende bevis på.…
En vegetarsalat, som er sunn, lett og smaker utrolig godt. Den inneholder i tillegg til quinoa; avocado, egg, rødbetekrem, råstekte…
Chili con Carne er sjelden feil. For å få den optimale responsen fra gjestene dine er det lurt å tenke…
Smart Smoothie? Så absolutt. Ingen grunn til å droppe frokosten, la kundene dine starte dagen med en grønn og smaksrik…
Tabbouleh: Det er utrolig hva friske urter gjør, ikke bare med utseendet til denne retten, men også med smaken. Dette…
Poke bowl. Like god med både rå og ovnsbakt laks. Den kan serveres som en grab & go salat, noe…
Oats Komex Taco. Et litt "teknisk navn" til tross,denne retten har gitt mange kantinegjester med «fordommer» mot vegetar en «aha…