Panerte svinekoteletter er en bestselger på Lura Turistheim. Her paneres de normalt sett i hjemmelaget brødkrum, og serveres med klassisk…
Beates populære sommertapas lar seg enkelt pakke i ulike bokser. Retten er en komposisjon av confitert kylling, scampispyd, bønne- og…
Inger Renathe disker opp med deilig Poké Bowl som har en perfekt miks av asiatiske smaker. Dette er en sunn…
Fisk kan være en utfordring på grillen. Den kan fort brenne seg litt fast. Med dette lille grillmajonesknepet er det…
Yuzu er en asiatisk sitrusfrukt med opprinnelse i Kina. Yuzu smaker syrlig og aromatisk, den minner mye om grapefrukt i…
Toast er populært og det er enkelt. Her har vi et lite majonesknep som gir en gyllen og fin toast.
Rekesalat, og rekesmørbrød for den saks skyld, finnes det massevis av varianter av. Det hindrer oss ikke å by på…
Bakt brokkoli med Mills Aioli. En enkel måte å tilberede og servere brokkoli. Sprø spekeskinke og solsikkekjerner gjør det til…
Poteter med trøffelmajones , en enkel potetrett eller tilbehør. Det blir nesten ikke enklere.
Bakt asparges. Godt som tilbehør eller som en liten vegetar tapasrett. Majonesen gir saftighet, Parmesanen bidrar med ekstra smak og…