Karrisalat er et fint og fargerikt innslag på buffeten. Prøv den til sildebordet, denne salaten kombinerer godt med sursild og…
Kryddebakt blomkål. Dette er en enkel måte å tilberede blomkål på. Det ferdige resultatet kan settes i salatbuffeten eller serveres…
Sylting er en enkel og fin måte å bruke opp sopp om det er noe til overs. Benyttes som tilbehør…
Dansk Sennepspickles er en fin måte å bruke grønnsaker som har blitt til overs. Serveres som tilbehør til varmeretter, eller…
Disse sammenbakte rundstykkene baker du enkelt i gastronormform. Nybakte rundstykker er alltid en sikker vinner på buffeten og her kan…
En salat lett inspirert av Waldorfsalat. Her har vi tatt utgangspunkt i vår Havre- og rødbetsalat og kombinert dem med…
Huevos Rancheros er en klassisk mexicansk frokostrett, men den fungerer utmerket som en lunsjrett også. Her byr vi på en…
Superluftig Hollandaise du kan servere til mange.
Får vi by på en ørliten vegetarblings? Søtpotet blir et stadigere mer vanlig og fargerikt innslag på menyen. Her har…
Bakst med surdeig er en bakemetode som er meget gammel. Brød bakt med surdeig får en helt særegen god smak…
Kombinasjonen av søt, fyldig karamell og et hint av salt er vel nærmest uimotståelig. Her får du oppskriften på en…
Denne potet- og purreløksuppen har vi jevnet med vår Rydbergs Trøffelmajones. Resultatet er en myk, kremet suppe med den lille…
Pizza blanco med trøffel er en aldri så liten luksuspizza. Her har vi erstattet den tradisjonelle tomatsausbasisen med vår Rydbergs…
Kjøttfri mandag? Et godt vegetaralternativ på menyen? Eller rett og slett bare tilby en god suppe? Denne grønnsaks- og byggrynsuppen…