Karrisalat er et fint og fargerikt innslag på buffeten. Prøv den til sildebordet, denne salaten kombinerer godt med sursild og…
Kryddebakt blomkål. Dette er en enkel måte å tilberede blomkål på. Det ferdige resultatet kan settes i salatbuffeten eller serveres…
Dansk Sennepspickles er en fin måte å bruke grønnsaker som har blitt til overs. Serveres som tilbehør til varmeretter, eller…
En salat lett inspirert av Waldorfsalat. Her har vi tatt utgangspunkt i vår Havre- og rødbetsalat og kombinert dem med…
Huevos Rancheros er en klassisk mexicansk frokostrett, men den fungerer utmerket som en lunsjrett også. Her byr vi på en…
Får vi by på en ørliten vegetarblings? Søtpotet blir et stadigere mer vanlig og fargerikt innslag på menyen. Her har…
Denne potet- og purreløksuppen har vi jevnet med vår Rydbergs Tryffelmajones. Resultatet er en myk, kremet suppe med den lille…
Kjøttfri mandag? Et godt vegetaralternativ på menyen? Eller rett og slett bare tilby en god suppe? Denne grønnsaks- og byggrynsuppen…
Har du reinsdyrkjøtt på menyen? Bønnesalat med bygg, cherrypepper og appelsin er et smakfullt og fargerikt tilbehør som fremhever reinsdyrsmaken.…
India byr på mange spennende smaker. Hva med å servere gjestene dine en Daal? Daal er en indisk linsegryte som…
Frittata lages vanligvis med poteter og egg, men her med Mills Potetsalat? Kan det fungere? Javisst, fungerer det og enkelt…
Gunmakålen er en spesiell kål med store mildsmakende blader som er perfekt egnet til wraps. Denne vegetarwrapen, hvor Plantego' quinoasalat…