Her har vi kombinert vår PlantegoQuinoasalat med rødbeter og Mills Currymajones
En deilig og mettende burger laget uten kjøtt. Med Plantego´ Bønne- og Olivensalat i deigen, kan denne retten også bli…
En deilig vegetar rett som fint kan serveres som egen rett, men som også passer fint som tilbehør til kjøtt.Lages…
Karrisalat er et fint og fargerikt innslag på buffeten. Prøv den til sildebordet, denne salaten kombinerer godt med sursild og…
Kryddebakt blomkål. Dette er en enkel måte å tilberede blomkål på. Det ferdige resultatet kan settes i salatbuffeten eller serveres…
Dansk Sennepspickles er en fin måte å bruke grønnsaker som har blitt til overs. Serveres som tilbehør til varmeretter, eller…
En salat lett inspirert av Waldorfsalat. Her har vi tatt utgangspunkt i vår Havre- og rødbetsalat og kombinert dem med…
Huevos Rancheros er en klassisk mexicansk frokostrett, men den fungerer utmerket som en lunsjrett også. Her byr vi på en…
Får vi by på en ørliten vegetarblings? Søtpotet blir et stadigere mer vanlig og fargerikt innslag på menyen. Her har…
Denne potet- og purreløksuppen har vi jevnet med vår Rydbergs Tryffelmajones. Resultatet er en myk, kremet suppe med den lille…
Kjøttfri mandag? Et godt vegetaralternativ på menyen? Eller rett og slett bare tilby en god suppe? Denne grønnsaks- og byggrynsuppen…