Det finnes et stort utvalg ferdige hamburgerbrød å få kjøpt, men skal du virkelig sette ditt eget preg på hamburgeren…
By på nybakte brød og rundstykker i din servering. Det er enklere enn du tror. Følg resepten her til punkt…
Denne oppskriften på Oppned Brownie er beregnet til 1/1 gastronorm
Oppskriften på denne Suksessterten er beregnet på 1/1 gastronorm.
Monkey Bread finnes i mange varianter, ofte er det søte utgaver. Vi har gjort vår egen vri. Her har vi…
Brioche er et fyldig, men lett bakverk med en gylden skorpe og mye smak. Her har vi bakt den med…
Gjør din hamburger spesiell med Brioche hamburgerbrød bakt med Mills №1 . Denne saftige, men allikevel lette, variasjonen av hamburgerbrød…
Frukt og nøttebrød er enkle å bake og et spennende tilbehør til sild. Den litt sprø skorpen gir en god…
Sild og grovt, mørkt rugbrød er den klassiske kombinasjonen alle kjenner. Men, sild passer egentlig til det meste av brødtyper.…
Steamed Buns blir ekstra gode når du lager dem i ditt kjøkken. Du får enklest et godt resultat ved å…
Med denne oppskriften lager du kjapt en stor porsjon saftig sjokoladekake.
Eplekake er aldri feil. Servert med vaniljeis eller pisket krem har man en sikker vinner på bordet. Her er en…
Denne focacciaen blir ikke bare saftig og smakfull med Mills Salsa. Med skinke i blir den nesten et måltid seg…
Vår Plantego' Bønnesalat har mange ingredienser, mye smak og den metter godt. Hvorfor ikke prøve den i en focaccia? Resultatet…
Plantego' Quinoasalat bidrar med både smak og saftighet i denne focacciaen. Serveres for seg, kanskje med en god dipp, som…