Posteigarnityr med det lille ekstra. Stekt sopp på postei er en innarbeidet kombinasjo som du kan ta et skritt videre…
Spinat dampet med Olivero. Denne kan du servere både varm og kald på posteien. Kombiner gjerne med Delikat appetittsild eller…
Posteigarnityr med det lille ekstra - smaksatt aspic. Husk å tilføre aspicen mye smak så den kommer til sin rett…
Rødkål er muligens et posteigarnityr utenom det vanlige, men det er vel verdt å prøve. Oppskriften kommer fra Danmark.
Litt utenom det vanlige posteigarnityr, denne syrlige agurksalaten har vi fått oppskriften på fra danmark. Topp posteien med et friskt…
Wraps er både enkelt å lage, lett å pakke og midt i blinken for take away og gjester på farta.…
Når du vil gi smørbrødet " det lille ekstra" er røkte poteter en ting du kan lage. Det gir potetene…
Stierneskud er et klassisk danskt smørbrød. Et opplagt innslag på en god, dansk lunsj. Basisen er rødspette på to måter.
Et smørbrød med leverpostei er nesten et obligatorisk innslag på et dansk lunsjbord. Med Kronborg original ovnsbakt leverpostei som utgangspunkt…
Dyrlegen har sin egen velkjente natttmat. Brannmannen har sin egen nattmatversjon. Brandmandens natmat er et velsmakende innslag i en dansk…
Sild og poteter? Javisst, silden får et ekstra kick med syltet ingefær og potetene er vinkokt. Sånt blir det mye…
Et klassisk dansk smørbrød. Med Mills Dansk Remulade får det akkurat den danske "prikken over i'en" det skal ha