Sild og poteter? Javisst, silden får et ekstra kick med syltet ingefær og potetene er vinkokt. Sånt blir det mye…
Et klassisk dansk smørbrød. Med Mills Dansk Remulade får det akkurat den danske "prikken over i'en" det skal ha
Beates populære sommertapas lar seg enkelt pakke i ulike bokser. Retten er en komposisjon av confitert kylling, scampispyd, bønne- og…
Inger Renathe disker opp med deilig Poké Bowl som har en perfekt miks av asiatiske smaker. Dette er en sunn…
Rekesalat, og rekesmørbrød for den saks skyld, finnes det massevis av varianter av. Det hindrer oss ikke å by på…
Falafel med klippfisk. En liten norsk vri på falaflene. Anrett på fat eller tallerken og server gjerne falaflene med en…
Vitello Tonnato. Italiensk klassiker. Enkelt å lage med Mills majones.
Kjetil Oden-Haugen er seksjonsleder ved Mat og Café på St. Olavs hospital i Trondheim. Han mener det er mye medisin…
Martin byr på en skikkelig fiskerett. Pannestekt kveite toppet med kalix løyrom og sprø potet. Servert med grønnkål, bete og…
Røkelaks er klassisk å bruke i wraps. Her har vi kombinert den med vår Plantego' Byggrynsalat. Resultatet er en smakfull…
Ulf Inge Vien sin "månedens kokk - oppskrift" er en rett han har satt på menyen på Slobrua. Kjempegod og…
Lutefisk er norsk juletradisjon og den tukler man ikke for mye med. Her finner du enkle oppskrifter på tilberedning av…
Moules ala nage er en litt anderledes måte å servere blåskjell på. Det er en rik rett som passer fint…