Sean Lackenby liker å eksperimentere seg frem til de beste smaksammensetningene, en kunst som virkelig kommer til sin rett når…
Chili con Carne er sjelden feil. Men, for å få den optimale responsen fra gjestene dine er det lurt å…
Panerte svinekoteletter er en bestselger på Lura Turistheim. Her paneres de normalt sett i hjemmelaget brødkrum, og serveres med klassisk…
Vitello Tonnato. Italiensk klassiker. Enkelt å lage med Mills majones.
På Hotel Norge by Scandic serverer Robert de beste råvarene Vestlandet har å by på kombinert med internasjonale smaker og…
Disse oksekjakene har fått en smakfull asiatisk glace og serveres med ovnsbakte grønnsaker og potetmos. Gi oksekjakene lang tid i…
Frittata lages vanligvis med poteter og egg, men her med Mills Potetsalat? Kan det fungere? Javisst, fungerer det og enkelt…
Nå er det sesong for vilt og en viltgryte er perfekt for høstens servering. Enkel å lage og servere til…