Sean Lackenby liker å eksperimentere seg frem til de beste smaksammensetningene, en kunst som virkelig kommer til sin rett når…
Chili con Carne er sjelden, i og for seg aldri, feil. Men, for å få den optimale responsen fra gjestene…
Panerte svinekoteletter er en bestselger på Lura Turistheim. Her paneres de normalt sett i hjemmelaget brødkrum, og serveres med klassisk…
Vitello Tonnato. Italiensk klassiker. Enkelt å lage med Mills majones.
På Hotel Norge by Scandic serverer Robert de beste råvarene Vestlandet har å by på kombinert med internasjonale smaker og…
Disse oksekjakene har fått en smakfull asiatisk glace og serveres med ovnsbakte grønnsaker og potetmos. Gi oksekjakene lang tid i…
Frittata skal lages med poteter og egg, men med Delikat Potetsalat? Kan det fungere? Javisst fungerer det og det er…
Nå er det sesong for vilt og en viltgryte er perfekt for høstens servering. Enkel å lage og servere til…
Inviter gjestene på en skikkelig grillfest med denne smaksrike og populære grillretten. Det går enkelt og raskt å grille grillribbe…
Wrap med en god kombinasjon av byggrynsalat, salt spekeskinke og Mills ekte majones. Denne går rett inn på wrap-menyen.