En silkemyk, mørk og fristende ganache basert på fløte og god, mørk sjokolade. Passer til oppskriften på sjokoladekake som vi…
Dette er en grunnoppskrift på en sjokoladekake som vi har fått fra deltagere på Baker- og konditorlandslaget. Denne oppskriften er…
Det er få ting som slår duften av nybakte kanelboller. Når Anne Kristine Sletten lager disse, siver lukten ut og…
Halloweentid og da er det selvsagt passende å by på litt skremmende pyntet bakst. Her får du oppskrift og fremgangsmåten…
Muffins slår aldri feil. Enkle å bake, enkle å sette særpreg på, enkle å tilby og ikke minst, enkle å…
Brioche bakt på denne måten fungerer godt som et alternativ til vanlig julebakst. Spises som den er eller med pålegg…
Stollen er en tradisjonelt tysk bakverk som inneholder en masse godsaker og en aldri så liten overraskelse i midten. Verdt…
Julekake med appelsin er en frisk fetter av den tradisjonelle Julekaken. Sett den på føjulsmenyen sammen med Olivero og geitost…
Craqueles au chocolate, en fransk vri på en Brownie? Vel, nesten, men her er det også brukt epler som bidrar…
Sitronterte må rett og slett kalles en klassiker. Her får du en enkel og god oppskrift. Så er det bare…
Denne resepten på melkefrie rosinboller tar utgangspunkt i vår grunndeig for Melkefri hvetebakst. Link til den finner du under i…
Denne resepten på melkefrie sjokoladeboller tar utgangspunkt i vår grunndeig for Melkefri hvetebakst. Link til den finner du under i…
Denne resepten på melkefrie kanelknuter tar utgangspunkt i vår grunndeig for Melkefri hvetebakst. Link til den finner du under i…
Dette er en enkel resept på en grunndeig for melkefri hvetebakst. Her har vi benyttet Melange uten melk, salt og…