Muffins slår aldri feil. Enkle å bake, enkle å sette særpreg på, enkle å tilby og ikke minst, enkle å…
Brioche bakt på denne måten fungerer godt som et alternativ til vanlig julebakst. Spises som den er eller med pålegg…
Stollen er en tradisjonelt tysk bakverk som inneholder en masse godsaker og en aldri så liten overraskelse i midten. Verdt…
Julekake med appelsin er en frisk fetter av den tradisjonelle Julekaken. Sett den på føjulsmenyen sammen med Olivero og geitost…
Craqueles au chocolate, en fransk vri på en Brownie? Vel, nesten, men her er det også brukt epler som bidrar…
Sitronterte må rett og slett kalles en klassiker. Her får du en enkel og god oppskrift. Så er det bare…
Denne resepten på melkefrie rosinboller tar utgangspunkt i vår grunndeig for Melkefri hvetebakst. Link til den finner du under i…
Denne resepten på melkefrie sjokoladeboller tar utgangspunkt i vår grunndeig for Melkefri hvetebakst. Link til den finner du under i…
Denne resepten på melkefrie kanelknuter tar utgangspunkt i vår grunndeig for Melkefri hvetebakst. Link til den finner du under i…
Dette er en enkel resept på en grunndeig for melkefri hvetebakst. Her har vi benyttet Melange uten melk, salt og…
En enkel muffins, som er både god, saftig og knall rød. Pyntet med krem og røde og blå bær pluss…
En påskeinspirert Gulrotcupcake. Denne oppskriften holder til ca 24 stk a 55 g.
Aron Espeland vil slå et slag for norsk identitet og norske råvarer. Som en del av det norske kokkelandslaget vant…
Ostekrem med Mills №1 er et flott, litt mindre søtt alternativ til vanlig melisglasur